Dekorációs festés

Megosztás

Kerekné Mihalik Judit barátnőmmel gondoltunk egy nagyot: falak és bútorok dekorációs festését vállaljuk... Külön-külön már dolgoztunk ilyen projekten, az alábbiakban ezen munkákból látható ízelítő, de a nagykátai Zeneiskolának történt díszlet-festés megmutatta: közösen is jól tudunk dolgozni. :)

Az árokszállási ovisok fája

Megosztás

Az árokszállási ovisok új fával gazdagodtak Judit által. De nem ám akármilyennel! Ez a fa az ovi épületében van! Milyen jó móka! Nem is kell kimenni az épületből, hogy egy fa mellett álljunk, és még télen is zöld! :)

Amina és Glenda szobája

Megosztás

Krisszel, a párommal volt közös projekt Amina és Glenda szobája. Mindkét falra, az ágy fölé kerültek a nevek és négy-négy mesefigura.

Amina kedvenc színe a narancs, így a nevét ezzel festettük ki. Mellé jött George, a majom, és az egyik én kicsi pónim. Kérés volt még Csingiling, illetve egy katica, ami a leányzó jele az oviban.

Glenda színe a sárga, az ő neve ezzel lett kiszínezve. Mellette a százegyedik kiskutya, illetve Malacka hasal. Kérés volt még egy zsiráf, aki Melman lett a Madagaszkárból, illetve egy kisvirág, ami a jele lesz az oviban. (Csak zárójelben: egy falon összehozni a zsiráfot és egy kismalacot nem könnyű feladat...)

A részletek:

Micimackó és barátai

Megosztás

Első közös gyerekszoba-festésünk Judittal izgisre sikeredett. Egy pár éppen babát várt, és közösen kitalálták, hogy jó lenne valamit festeni a falra. Anyukajelölt keresgélt képeket, mit is lehetne odavarázsolni, apukajelölt viszont húzta egy kicsit az időt, és közben velünk szövetkezett: hozta a terveket, és megbeszéltük, hogy az alatt a bizonyos három nap alatt, amíg anyuka a picivel még a kórházban van, mi felvarázsoljuk Micimackót és barátait a gyerekszoba falára. Apukának ezután már csak annyi volt a feladata, hogy anyukát visszatartsa attól, hogy bármivel is kidekorálja a gyerekszobát. :) Egy nap aztán jött a telefon: akció indul! És mi másnap már ott is voltunk mindennel felszerelkezve, hogy két nap alatt elkészüljön a meglepi: