Kézbábok

Megosztás

Régóta szemeztem már a kézbábokkal: rajzoljuk meg a mintákat, és varrjuk is meg őket. Most a pinteresten találtam hozzá megvalósítható ötleteket, és íme, a jelenlegi kínálat össze is állt. 

Méret: a vágólap centiméteres beosztása mutatja

Anyaga: polár és/vagy filc, kiegészítőkkel

Ára: 800,- / 1000,- / 1200,- / 1500,- (A munkásságától függően...)

 

Labdák a vb után...

Megosztás

2014. június 12. és július 13. között Brazíliában tartják a labdarúgó világbajnokságot. Annyira nem hatnak meg a mérkőzések, inkább a matematikája, illetve a tabella alakulása, ami érdekel.
Ugyan mindjárt vége: holnap a harmadik helyért küzdenek a brazilok és a hollandok Brazíliavárosban, vasárnap pedig eldől a németek és az argentinok között, hogy kinek lesz karnevál Rio de Janeiroban.
A foltjaimra is jó hatással van a vb, helyre kis focilabda kerekedett ki a kezeim közül a minap, illetve, ha már labda, anyukámat a röpi ihlette meg.

Méret: d= kb. 20 cm
Anyaga: polár, flízzel töltve.
Ára: 2.000,- Ft

Tolltartó

Megosztás

Egy egyszerű, de nagyon jó ötletet találtam a pinteresten: barkácsfilcből készült tolltartó. A kívánt hosszúságú, téglalap alakú filcet kb. centinként bevagdossuk, két sorban. Az egyik rövidebb oldala közepére felvarrjuk a megkötő szalagot, és máris kész a tolltartónk. Én az akvarellceruzáimat raktam bele, szerintem nagyon jól mutatnak... :)

Malomjáték

Megosztás

Nagyon szeretjük a malom játékot. Így több verzió is készült, különböző színekben. A pálya varrva van, a bábuk pedig fekete és fehér gombokból.

Méret: 25x25 cm
Anyaga: karton + 2x9 db gomb
Ára: 1.000,- Ft

Bővebben: Malomjáték

Memóriajátékok

Megosztás

Tavaszi verzió:

A minap a méteráruboltban jártam, és a tavaszi karton anyagok között találtam egy olyan tök jót! :) Lesz majd belőle dominó, (már ki van szabva, csak neki kéne ülni megvarrni...) a memória pedig már el is készült! 18 db-os, a kisebbeknek a színes mintákkal tök jó szórakozás! 

Méret: 18 db 5x5 cm
Anyaga: karton
Ára: 900,- Ft

 

Még több memóriajáték a  "Bővebben" gombra kattintva! :)

Bővebben: Memóriajátékok