Játszószőnyeg - farm

Megosztás

Kisebb gyerkőcöknek való, egyszerű játszószőnyeg. A gazda és az állatok tépőzárral levehetők és visszarakhatók. A rakosgatás közben meg lehet tanulni, hogy a madár a fészekbe való, a halacska pedig a tóba. A cica pedig nem a kutyaházban lakik... :)

Méret: az eredetit rokon gyerkőc kapta, és sajnos nem mértem le, de rendelésnél bármekkora méret megadható.
Anyaga: karton, flízzel töltve.  
Ára: munkásságtól és mérettől függően, megbeszélés szerint.

Első könyvem...

Megosztás

Vallom, hogy a könyvek fontosak az ember életében. Jobb esetben végigkísérnek egész életünkön. (Hiába, na. Könyvtáros vagyok...) És az sem mindegy, hogy mikor vesszük kezünkbe először. Ezeket a könyveket lehet rágni, nem szakad, és némelyik még csörög is! :) A készlet folyamatosan változik! 


Méret: a legnagyobb 14x15 cm
Anyaga: karton, flízzel és celofánnal töltve
Ára: 900,- Ft-tól 1.500,- Ft-ig - mérettől és munkásságtól függően

Ötletek bébikönyvekre a "Bővebben" gombra kattintva!

Bővebben: Első könyvem...

Készségfejlesztő

Megosztás

És ha már a kockáknál tartunk... A kicsit nagyobbaknak a készségfejlesztő változat is odaadható. Minden oldalán egy-egy minta van, a tetején és az alján szabadon, a négy oldalán viszont különböző kinyitási lehetőséggel. Így a gyerkőc a figurákat keresve megismerkedik a cipzár, a gomb, a patent és a tépőzár működésével. Persze, azért ebből sem hiányozhat a csörgő! :)
Jelenleg nincs kész darab, (a képen látható kockát rokon gyerkőc kapta) a színeket és mintákat megrendelés szerint állítjuk össze. 

Méret: 15x15x15 cm
Anyaga: karton, flízzel töltve 
Ára: 1.500,- Ft

Egy kis kockológia

Megosztás

Nem csak a kerek, a szögletes tárgyak is lehetnek puhák, csörgősek! Mint ez a kocka is, amiből sajnos jelenleg kifogytunk, de hamarosan újabbak gyártásába kezdünk... 

Méret: 10x10x10 cm
Anyaga: karton, flíz töltéssel, csörgővel
Ára: 500,- Ft

Csörgős korong

Megosztás

Általában minél egyszerűbb a holmi, annál többet játszik vele a gyerkőc... Ez a játék egy szivacskorong, bevonva textillel. A csörgést a benne lévő celofán réteg adja... :) Rágcsálni is lehet, és közben hangot is ad... Bevallom, az elnevezésnél kissé gondban voltam, de talán ez a legtalálóbb. :)

Méret: Az átmérője kb. 12 cm, vastagsága kb. 1 cm
Anyaga: karton, szivacs bélés, celofán
Ára: 100,- Ft