Virágos faliképek tavaszra

Megosztás

Bár, még csak január van, én már most várom a tavaszt. Már kinyílt a harisnya-fokföldink :) és készülünk a tavaszi faliképekkel is. Íme egy kollekció a virágos képekből (a képek mérete és technikája a képek leírásában!):

 

Virágom

Megosztás

Ha tavasz van, akkor virág van... Nálunk már nyílik a nárcisz, a jácint, sőt, néhány tulipán is virul! És akkor virágok kerülnek a varró asztalra is! :) Az elmúlt héten születtek:

Lefotóztam őket a barka-koszorún, aztán csináltam egy tavaszit is...

Méret: kb. 5 cm
Anyaga: filc, polár 
Ára: 150,- Ft/db

Tojás, Tojás és Tojás

Megosztás

Már két éve, hogy húsvétra patchwork tojásokat készítünk. Ilyenkor anyukám az áldozat, aki kifújkálja a tojásokat, hogy aztán a maradék anyagokat felvarázsolhassuk rá. 

Az eredmény:

Méret: M, L méretű tojás :)
Anyaga: tojás :) és karton
Ára: 150,- Ft/db


Aztán idén beújítottunk. A Praktika magazin 2012 márciusi számában rengeteg tojás-ötlet van, köztük a filcből készült, gyöngyökkel, virágokkal, hímzéssel díszítettek.

Az eredmény:

Méret: tojás :)
Anyaga: filc, gyöngyökkel díszítve
Ára: 150,- Ft/db


Aztán jöttek a karton anyagok, amik akár magukban, mindennemű díszítés nélkül is megállják a helyüket, de rakhatunk rá farkasfogat, csipkét, virágokat, gyöngyöket is.

Az eredmény:

Méret: tojás :)
Anyaga: karton, mindenféle kiegészítőkkel
Ára: 150,- Ft/db

 

 


És végül egy egyszerű ötlet: tojás alakú karton, beborítva textillel, a közepére egy árvácska szalagból, esetleg körbe lehet díszíneti gyönggyel, és kész is a húsvéti dekoráció. :)

Hopp!

Megosztás

Határozottan közelít a húsvét... Annyira nem szeretem ünnep, de a húsvéti nyúlnak azért meg kell adni a módját... Különben ki rejt a kertben sárgadinnye-ízű tojást?! 

Méret: a kicsik kb. 5 cm, a nagyok kb. 15 cm magasak + a lábak és a fülek és a kezek. :)
Anyaga: polár vagy bébiplüss, gombbal díszítve 
Ára: A nagyok 800,- Ft, a kicsik 250,- Ft/db

A vesszőkosarat a kosárfonó tanfolyamon tanultam-csináltam még tavaly. Idén is szeretnének Jászberényben tanfolyamot szervezni, akit érdekel, a Jászkerület Kft-nél érdeklődhet. 
A patchwork kosár ötszögekből van összevarrva, karton anyagból, karton merevítéssel (ára: 800,- Ft/db).
A barka-koszorú is saját készítés ám! Először azt hittem, hogy majd kötözgetnem kell a karikához a vesszőket, de a csudát! Olyan szépen kirúgja magát, csak rá kellett fonni a drótra! :)